BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Follow BOB on Twitter! 
Follow BOB on Twitter! (Opens a new window)  

General Notice: BOB is going to retire...please see details here.
General Notice: No events within the next 45 days.

Upgrading Designer to 4.1.3 on NT/95


 
Search this topic... | Search Semantic Layer / Universe Designer... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Semantic Layer / Universe Designer  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
Listserv Archives
Archive Owner
Archive Owner



Joined: 25 Jun 2002

Posts: 24831



PostPosted: Fri Oct 02, 1998 9:03 am 
Post subject: Upgrading Designer to 4.1.3 on NT/95



Has anyone gone to 4.1.3 succesfully on NT or Win 95 ? I have upgraded a couple of machines and although BusObj (User) and Supervisor etc work ok, as soon as I start Designer on 95 or try a 'File - New' (to create a new universe) on NT I get a GPF/DrWatson.

I've logged a call and am waiting for a reply but was wondering whether anyone else has come across this. (I have deinstalled, rebooted, checked DLLs etc). Swapping back to 4.1.2 works fine.

Regards

Jonathan

Project Leader
Global Medical, Regulatory and Product Strategy (GMRPS) IS


_________________
AOL Listserv Archive Post
This message was originally posted on the BUSOB-L AOL Listserv. It was archived to this forum to maintain a historical listing of issues and solutions from 1998 to August 2002. More Details
Back to top
Listserv Archives
Archive Owner
Archive Owner



Joined: 25 Jun 2002

Posts: 24831



PostPosted: Fri Oct 02, 1998 9:21 am 
Post subject: Upgrading Designer to 4.1.3 on NT/95



Jonathan:

We are using 4.1.3. Perhaps it's a mismatched DLL?? Try uninstall first, make sure things are clean, and then install 4.1.3. Best of luck ....



Has anyone gone to 4.1.3 succesfully on NT or Win 95



Jonathan


_________________
AOL Listserv Archive Post
This message was originally posted on the BUSOB-L AOL Listserv. It was archived to this forum to maintain a historical listing of issues and solutions from 1998 to August 2002. More Details
Back to top
Listserv Archives
Archive Owner
Archive Owner



Joined: 25 Jun 2002

Posts: 24831



PostPosted: Fri Oct 02, 1998 9:31 am 
Post subject: Upgrading Designer to 4.1.3 on NT/95



Jay,

>Perhaps it's a mismatched DLL?? Try uninstall first, make sure things are clean, and then install 4.1.3. Best of
luck ....

Thanks - but....
>>(I have deinstalled, rebooted, checked DLLs etc).
..from my original posting.

Regards

Jonathan

Project Leader
Global Medical, Regulatory and Product Strategy (GMRPS) IS


_________________
AOL Listserv Archive Post
This message was originally posted on the BUSOB-L AOL Listserv. It was archived to this forum to maintain a historical listing of issues and solutions from 1998 to August 2002. More Details
Back to top
Listserv Archives
Archive Owner
Archive Owner



Joined: 25 Jun 2002

Posts: 24831



PostPosted: Fri Oct 02, 1998 9:44 am 
Post subject: Upgrading Designer to 4.1.3 on NT/95



Has anyone gone to 4.1.3 succesfully on NT or Win 95 ?


_________________
AOL Listserv Archive Post
This message was originally posted on the BUSOB-L AOL Listserv. It was archived to this forum to maintain a historical listing of issues and solutions from 1998 to August 2002. More Details
Back to top
Listserv Archives
Archive Owner
Archive Owner



Joined: 25 Jun 2002

Posts: 24831



PostPosted: Fri Oct 02, 1998 3:00 pm 
Post subject: Upgrading Designer to 4.1.3 on NT/95



Jonathan;

We upgraded 400 users & 3 Supervisor Designers to 4.1.3 (from 4.1.2a). with no problems with Designer. We did often have Designer GPF's in 4.1.0 & 4.1.1, but those disappeared.

My only guess would also be DLL mismatches, but you've indicated that you checked that already.

Config:
Sybase 11 Repository, Win 95 desktops, NT 4.0 DAS servers (2).

Regards;

Bruce Hinrichs
Schneider National, Inc.
Green Bay, WI
HinrichsB@Schneider.Com

(920) 592-2098

_________________
AOL Listserv Archive Post
This message was originally posted on the BUSOB-L AOL Listserv. It was archived to this forum to maintain a historical listing of issues and solutions from 1998 to August 2002. More Details
Back to top
Listserv Archives
Archive Owner
Archive Owner



Joined: 25 Jun 2002

Posts: 24831



PostPosted: Fri Oct 02, 1998 3:18 pm 
Post subject: Upgrading Designer to 4.1.3 on NT/95



I've been using this version for a while now with no apparent problems yet
(dB is MS SQL Server)

Tim


_________________
AOL Listserv Archive Post
This message was originally posted on the BUSOB-L AOL Listserv. It was archived to this forum to maintain a historical listing of issues and solutions from 1998 to August 2002. More Details
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Semantic Layer / Universe Designer  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0300 seconds using 17 queries. (SQL 0.0025 Parse 0.0009 Other 0.0267)
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo