BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Follow BOB on Twitter! 
Follow BOB on Twitter! (Opens a new window)  

General Notice: No events within the next 45 days.

One hyperlink, but with multiple entries / multiple targets
1 members found this topic helpful

 
Search this topic... | Search Building Reports... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Building Reports  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
Andreas
Forum Advocate
Forum Advocate



Joined: 20 Jun 2002

medal_silver.gif*2medal_gold.gif
Posts: 17326
Location: *** BEEP ...Dreaming of Africa... leave No message ; ) BEEP ***


flag
PostPosted: Wed Nov 07, 2012 6:03 pm 
Post subject: One hyperlink, but with multiple entries / multiple targets

Of course we can create hyperlinks with one target.

But let's look at the following scenario:
I have 3 detail reports, which I can acess via hyperlink from a master report (all hyperlinks using the famous openDocument.jsp).

Now, in the master report (=Webi doc) I have one column, Customer Number. When I click on Customer Nnmber a small pop-up window should showsup offering me to jump to Target Report 1, Target Report 2, or Target Report 3.

How can I do that, please?

_________________
Follow me on Twitter
Reading "The Design Of Everyday Things" by Don Norman
Focusing on Data Visualization, Design Thinking, SAP DesignStudio + scripting, SAP BI 4.x platform & architecture, SAP connectivity, Data Modeling, and SAP HANA Certified Associate
Back to top
CLS69
Principal Member
Principal Member



Joined: 11 Jun 2009

Posts: 209
Location: Italy


flag
PostPosted: Thu Nov 08, 2012 5:45 am 
Post subject: Re: One hyperlink, but with multiple entries / multiple targ

That's one among the typical issues of vanilla openDocument.

Having it solved should involve additional jscript functions, that you can inject within the webi report. This is can be achieved with a <script> tag included in a free standing cell, preferably placed in the header section, so to have it repeated on every page.
This allows you to have your floating window available. I don't know whether you already have such a widget already available, but there are aplenty around internet (e.g.: http://www.webdesign.org/web-programming/javascript/creating-a-floating-window.10895.html
or jquery's remarkable http://docs.jquery.com/UI/API/1.7/Dialog#overview)


Other solutions: this is a blog, and we are not supposed to advertise, but you might find useful taking a look to DL's RLS (www.delta-lambda.com).

hth

_________________
When you are right, there is no need to yell. When you are not right, there is no reason to yell.
Back to top
joepeters
Forum Fanatic
Forum Fanatic



Joined: 29 Aug 2002

Posts: 6232
Location: Connecticut, USA


flag
PostPosted: Thu Nov 08, 2012 8:48 am 
Post subject: Re: One hyperlink, but with multiple entries / multiple targ

See this post.

Joe
Back to top
Marek Chladny
Forum Advocate
Forum Advocate



Joined: 27 Nov 2003

Posts: 19111
Location: Bratislava


flag
PostPosted: Thu Nov 08, 2012 9:27 am 
Post subject: Re: One hyperlink, but with multiple entries / multiple targ

joepeters wrote:
See this post.
It's very interesting, Joe thumbsup.gif
_________________
BO: BI 4.0, 4.1 | XI 3, 3.1 | XI r2 | 6.x | 5.x
DB: Oracle, MS SQL Server, DB2, Teradata, Netezza
HW: Win, Linux and AIX servers
www.perpendulum.com

Latest Blog Posts
• 2013-07-16 Number of reports in a WebI document
• 2013-04-01 Optional prompts in a universe
• 2012-06-08 Calendar table script for Oracle
Back to top
Hummer
Forum Member
Forum Member



Joined: 21 Jul 2014

Posts: 2



PostPosted: Mon Jul 21, 2014 2:32 am 
Post subject: Re: One hyperlink, but with multiple entries / multiple targ

Hi Joe,

I have a similar requirement for a tooltip to be displayed to click on the hyperlinks.
Can you please help me in explaining the code given by you.

Thanks
Back to top
joepeters
Forum Fanatic
Forum Fanatic



Joined: 29 Aug 2002

Posts: 6232
Location: Connecticut, USA


flag
PostPosted: Tue Jul 22, 2014 7:53 am 
Post subject: Re: One hyperlink, but with multiple entries / multiple targ

What do you need clarification on?
Back to top
Hummer
Forum Member
Forum Member



Joined: 21 Jul 2014

Posts: 2



PostPosted: Wed Jul 23, 2014 1:30 am 
Post subject: Re: One hyperlink, but with multiple entries / multiple targ

Hi Joe,

The javascripts usage and steps involved in acheiving the tooltip.
Sorry for being numb,am new to BO.

Thanks
Back to top
joepeters
Forum Fanatic
Forum Fanatic



Joined: 29 Aug 2002

Posts: 6232
Location: Connecticut, USA


flag
PostPosted: Wed Jul 23, 2014 6:54 am 
Post subject: Re: One hyperlink, but with multiple entries / multiple targ

A quick Google search found this page which may help you.

Joe
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Building Reports  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0119 seconds using 18 queries. (SQL 0.0028 Parse 0.0003 Other 0.0088)
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo