BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

 
Realtime CMS Reporting from Infolytik (Opens a new window)  

General Notice: No events within the next 45 days.

tab "Property" not loaded in Webi


 
Search this topic... | Search WebIntelligence XI... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Building Reports -> WebIntelligence XI  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
mackson
Forum Member
Forum Member



Joined: 29 Dec 2011

Posts: 1



PostPosted: Tue Apr 24, 2012 4:07 pm 
Post subject: tab "Property" not loaded in Webi

Im trying to create a new report with Webi, but the tab "property" is not loading.
My browser is Firefox 3.6 and IE 6.
My java version is 1.7.

I tryed into a VM with java version 1.6, and works.

The strange is that problem don't show any error messages.

environment: r 3.1 sp3

Thanks
Back to top
haider
Forum Groupie
Forum Groupie



Joined: 18 Jul 2005
ASUG Icon
medal_gold.gif
Posts: 9170
Location: Kuwait


flag
PostPosted: Wed Apr 25, 2012 1:41 am 
Post subject: Re: tab "Property" not loaded in Webi

Thats because the supported platforms document for XI 3.1 SP3 shows IE 6.0 & Firefox support with Java version 1.6
Check the document here

.

_________________
BO 6.x/ BO XIr2/XI 3.1, Oracle 9i/10g//11g, SQL Server, DB2, IIS .Net/Java (Tomcat)
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Building Reports -> WebIntelligence XI  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0448 seconds using 17 queries. (SQL 0.0030 Parse 0.0346 Other 0.0072)
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo