BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Want to sponsor BOB? 
Want to sponsor BOB? (Opens a new window)  

General Notice: BOB is going to retire...please see details here.
General Notice: No events within the next 45 days.

Error importing from BIAR file(BO XI R 3.1)


 
Search this topic... | Search XI Server Discussion... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades -> XI Server Discussion  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
MSR_BO
Principal Member
Principal Member



Joined: 01 May 2009

Posts: 120



PostPosted: Thu May 07, 2009 12:16 pm 
Post subject: Error importing from BIAR file(BO XI R 3.1)

Hello Gurus,

We are using Import wizard to deploy updated universe and reports from Dev to testing and production environment.

I imported universe and reports to BIAR file in Development. But when I am trying to deploy the universe and reports to testing environment where the source will be BIAR file and destination is testing environment. IW is throwing an error :

" Failed to open the BIAR file. Reason: com.businessobjects.sdk.biar.om.internal.iw.ObjectManagerIWException:required dependencies not found target system : 'AQxIJpjkbaRBrhcMvtnHAT4' "

I saved the BIAR in zip and opened the file. I could see the XML file.

Please let me how to resolve this issue.

I am choosing the following options.

Source : Dev CMS name, I am logging in LDAP Authentication
Destination : BIAR file
Select Objects to import : I am choosing folders and objects, Universe and repository objects
Folders and Objects : I selected the report which I had modified in Dev
Import options for Universe and connections: I chose "Import universe and connections that the selected DESKi report uses directly" and also I chose "Keep universe overloads for imported users and groups"
Universe folders and Universes : i chose the universe that I updated in Dev.
Import options for Publications : I chose "Import recipients used by selected publication"(Even if i select the other option "do no import recipients" I get the same error as i have given in previous message)

While importing from BIAR file to testing environment :

I selected BIAR fileas source and Testing environment as destination. When I click next I get the above mentioned error.

Thanks,
Rashmi icon_confused.gif icon_confused.gif
Back to top
Sreedhar_GP
Senior Member
Senior Member



Joined: 03 Nov 2004

Posts: 60



PostPosted: Thu May 07, 2009 12:34 pm 
Post subject: Re: Error importing from BIAR file(BO XI R 3.1)

There could be several reasons for these issues. Try using a enterprise account and let us know if you have the same result.
Back to top
MSR_BO
Principal Member
Principal Member



Joined: 01 May 2009

Posts: 120



PostPosted: Thu May 07, 2009 12:42 pm 
Post subject: Re: Error importing from BIAR file(BO XI R 3.1)

-Sreedhar,

I do not have Entrprise account. But the LDAP account that I am using has all the administrative rights.

I am thinking it should not be the issue with LDAP authentication, because if it was the issues with LDAP authentication, IW would have thrown an error at the beginning itself before I exported the contents from Dev to BIAR. It would have not created the BIAR file.

Thanks.
Back to top
Sreedhar_GP
Senior Member
Senior Member



Joined: 03 Nov 2004

Posts: 60



PostPosted: Thu May 07, 2009 2:05 pm 
Post subject: Re: Error importing from BIAR file(BO XI R 3.1)

Trust me, I too had the same issue, used an LDAP account ( belongs to an administrator group) which didn't work, but created the Enterprise account of the same which worked and have no real root cause what could be failing with an LDAP.

For further troubleshooting, what account was used in creation of the BIAR file. Is the account different from the one being used for import. Did you import the root folder rights within the BIAR.
Back to top
MSR_BO
Principal Member
Principal Member



Joined: 01 May 2009

Posts: 120



PostPosted: Thu May 07, 2009 9:15 pm 
Post subject: Re: Error importing from BIAR file(BO XI R 3.1)

Yes, the account used to import from the BIAR is different from the one used to export to the BIAR. Will this be an issue? bcoz I do not have user account in Testing environment. Only testing people can access IW in testing environment.

And I did not import the root folder rights within the BIAR.

I have chosen folders and objects, universe and repository objects to import.
Back to top
MI_Magician
Forum Member
Forum Member



Joined: 27 Oct 2005

Posts: 4
Location: United Kingdom


flag
PostPosted: Wed May 13, 2009 4:04 am 
Post subject: Re: Error importing from BIAR file(BO XI R 3.1)

Hi Guys,

Wondering if you have found a resolution to this issue as yet. I am experiencing the same issue using enterprise authentication.

I have now attempted to re-import the BIAR file to the original DEV environment where it was created but with no joy. The only difference is the user I am using. The BIAR file was created under an administrator account and the import is being performed by a user under another group but with rights assigned to access everything.

Any and all help much appreciated.

Tom

_________________
Life does not require us to make good; it asks only that we give our best at each level of experience.
Back to top
looksmee
Forum Addict
Forum Addict



Joined: 08 Feb 2006

Posts: 2674
Location: Manchester


flag
PostPosted: Thu Jul 07, 2011 3:04 am 
Post subject: Re: Error importing from BIAR file(BO XI R 3.1)

Hi

I was trying to import the report from BIAR (XIR2) to XI 3.1 version and while loading the BIAR file, i get the error ' ...Required dependencies were not found in target system'

What was causing the problem and how to overcome this.? Attachment contain the error message.

Regards
Siva.M
Back to top
rbacon
Principal Member
Principal Member



Joined: 03 Feb 2011

Posts: 189
Location: Three Rivers, MI


flag
PostPosted: Fri Jul 15, 2011 12:20 pm 
Post subject: Re: Error importing from BIAR file(BO XI R 3.1)

I saw this same issue, though was able to push the BIAR to PROD using an Enterprise account rather than using Windows AD authentication, even though the BIAR was created using an AD account. Must be permissions on the Production side were causing the error, though you wouldnt guess that from the error text.
_________________
Do not be wise in your own eyes; fear the Lord and shun evil.
Proverbs 3:7
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades -> XI Server Discussion  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0341 seconds using 17 queries. (SQL 0.0076 Parse 0.0009 Other 0.0256)
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo