BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Follow BOB on Twitter! 
Follow BOB on Twitter! (Opens a new window)  

General Notice: BOB is going to retire...please see details here.
General Notice: No events within the next 45 days.

Login pup up not showing when trying to log in info view


 
Search this topic... | Search Web Intelligence 1.x/2.x Servers... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades -> Web Intelligence 1.x/2.x Servers  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
sethybibeka
Senior Member
Senior Member



Joined: 23 Dec 2005

Posts: 80



PostPosted: Wed Apr 30, 2008 6:16 am 
Post subject: Login pup up not showing when trying to log in info view

Hi

We have two servers one is cluster manager and other one is Clusternode
During weekly auto reboot although the webi (version 2.7)is getting started properly we are unable to connect to Amin panel of Business Objects 5.1 getting error cannot connect to cluster manager also infoview page is not asking login information username and password.

Note- Everything is working fine is its a manual reboot of the server .

Any suggestion will be highly appreciated .
Back to top
haider
Forum Groupie
Forum Groupie



Joined: 18 Jul 2005
ASUG Icon
medal_gold.gif
Posts: 9403


flag
PostPosted: Wed Apr 30, 2008 6:34 am 
Post subject: Re: Login pup up not showing when trying to log in info view

Read these KB articles
Article 1
Article2
Article3

You have posted this in 6.x servers while the problem is in 5.x (1.x/2.x servers)

.

_________________
BO 5.x,6.x, BO XIr2, XI 3.1, XI 4.0, XI 4.1. Oracle 9i/10g/11g, SQL Server, DB2, Sybase
Back to top
Anita Craig
Forum Groupie
Forum Groupie



Joined: 17 Jun 2002

Posts: 8541
Location: Palo Alto, California, U.S.A.


flag
PostPosted: Tue May 13, 2008 8:17 pm 
Post subject: Re: Login pup up not showing when trying to log in info view

"Bob" decided to lock the WebI 1.x/2.x Servers forum - so sethybibeka couldn't post this question here -- so I've moved it to this forum. icon_wink.gif
_________________
Anita Craig Image link
Institutional Research & Decision Support
Stanford University Image link
____________________
Search is Your Friendô
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades -> Web Intelligence 1.x/2.x Servers  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0288 seconds using 17 queries. (SQL 0.0026 Parse 0.0008 Other 0.0253)
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo