BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Want to sponsor BOB? 
Want to sponsor BOB? (Opens a new window)  

General Notice: No events within the next 45 days.

Any ideas why the BO webi server always does not work


 
Search this topic... | Search Web Intelligence 1.x/2.x Servers... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades -> Web Intelligence 1.x/2.x Servers  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
vamsi krishna
Principal Member
Principal Member



Joined: 18 Nov 2005

Posts: 119



PostPosted: Mon Nov 12, 2007 4:41 am 
Post subject: Any ideas why the BO webi server always does not work

Hi ,,

Since past few weeks we have an issue where the BO webi server does not work on weekends.We restart the webi and make the webi services available.Any ideas how we can avoid this like some settings to be changed.


Thanks in Advance


[Moderator Edit: I've deleted your duplicate topic which you had made one minute before posting this topic. AMC]
Back to top
ranjan.sahoo
Forum Associate
Forum Associate



Joined: 11 Jun 2007

Posts: 689


flag
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 4:50 am 
Post subject: Re: Any ideas why the BO webi server always does not work

Have you done any kind of frequent installation and uninstallation of SP or CHF,MHF.Then this issue may come up.

It creates a backup folder for this. Try to delete what ever there inside. It will work fine. Please do atry by taking a back up of this folder. I haven't exactly remembered as i have done may be almost 2 years back.

Also if you can reconfigure the BO server, that will be helpful to resolve the issue.


Thanks,

Ranjan
Back to top
vamsi krishna
Principal Member
Principal Member



Joined: 18 Nov 2005

Posts: 119



PostPosted: Mon Nov 12, 2007 6:22 am 
Post subject: Re: Any ideas why the BO webi server always does not work

Thanks for the reply.

Can u guide me to the path where this exists?

Actually we have a weekly reboot of the machine and after the machine starts we face this problem where we have to manually start the webi instaed of being done automatically..


Any suggestins..
Back to top
ranjan.sahoo
Forum Associate
Forum Associate



Joined: 11 Jun 2007

Posts: 689


flag
PostPosted: Mon Nov 12, 2007 7:25 am 
Post subject: Re: Any ideas why the BO webi server always does not work

It gets created because installation/unistallation.

Once i have done this. So not exactly remembered.

Please do look at backup folder in your Business Objects->BusinessObjects Enterprise 6.5 directory, there you will get.
If you wont get, that means not got created.

So you can reconfigure using confg tool. I hope you will get the resolution.

Thanks,

Ranjan
Back to top
vamsi krishna
Principal Member
Principal Member



Joined: 18 Nov 2005

Posts: 119



PostPosted: Wed Jan 02, 2008 8:04 am 
Post subject: Re: Any ideas why the BO webi server always does not work

Currently we dont have the admin panel showing up although every thing is working fine with webi.

Is there some problem with the applets ..
Any ideas to get the admin panel of our BO 5.1.7 to work..


Thanks in advance
Back to top
cppwiz
Senior Member
Senior Member



Joined: 13 Sep 2007

Posts: 77


flag
PostPosted: Wed Jan 02, 2008 8:58 am 
Post subject: Re: Any ideas why the BO webi server always does not work

Could it be that someone is running a really big report on Friday? We had problems with our WebI Report Server going down until we performed the actions in this KB:

http://technicalsupport.businessobjects.com/KanisaSupportSite/search.do;jsessionid=C1007A6F0A361DCD0640F4722CE539DB?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=7463418&sliceId=&dialogID=12950225&stateId=1%200%2012948696


It could also be that you need to increase the timeouts and create separate servers for scheduled reports as specified in this KB:

http://technicalsupport.businessobjects.com/KanisaSupportSite/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=7385075&sliceId=&dialogID=12992500&stateId=1%200%2012994389
Back to top
vamsi krishna
Principal Member
Principal Member



Joined: 18 Nov 2005

Posts: 119



PostPosted: Wed Jan 02, 2008 10:37 am 
Post subject: Re: Any ideas why the BO webi server always does not work

Hi

We have already SharedSection value of 1024,3072,5136..

Any ideas where we can gvet the log information as why the server was down..
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades -> Web Intelligence 1.x/2.x Servers  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0283 seconds using 17 queries. (SQL 0.0028 Parse 0.0009 Other 0.0246)
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo