BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

 
Lead By Knowing (Opens a new window)  

General Notice: No events within the next 45 days.

WebI Error: WIS 30270


 
Search this topic... | Search Web Intelligence 6.x Servers... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades -> Web Intelligence 6.x Servers  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
jbf_bouser
Forum Member
Forum Member



Joined: 20 Jun 2005

Posts: 8



PostPosted: Tue Dec 13, 2005 3:12 pm 
Post subject: WebI Error: WIS 30270

I ran across a WebI 6.1.3 error message…Here's a little background:

- In Designer, I disabled the LOV on date-based dimension objects.
- Created pre-defined prompted conditions using these same date-based dimension objects.
- In full-client, the "Value" button is grayed-out as expected, thus the user types in the desired date in the prompted field.
- In WebI, the following error message appears as many times as there are date-based prompts…However, by clicking Close for each one, the user eventually gets to enter the desired date(s), hence WebI returns the results. Either way, this error message is an annoyance.

An internal error occured while calling the
'retrieveListOfValues' API. (Error: WIS 30270)

Any ideas?

Thanks in Advance,
JBF
Back to top
MikeD
Forum Addict
Forum Addict



Joined: 18 Jun 2002

Posts: 3017
Location: Cape Town


flag
PostPosted: Tue Dec 13, 2005 7:36 pm 
Post subject: Re: WebI Error: WIS 30270

Sounds like the Repository is confused and still has some outdated references.
How have you handled the new version on the server?
I'd suggest deleting any previous copies of the unv and related lov files on the server Universe directory - also run a scan/repair/compress enabling the auth/remove option whilst doing so.
I typically do this as a rule when removing LOV's - when changing them, I change the LOV default name so as to avoid any confusion.

_________________
Image linkImage linkImage linkImage link
Back to top
Paul Carletta
Principal Member
Principal Member



Joined: 18 Dec 2003

Posts: 106
Location: New York



PostPosted: Tue Feb 14, 2006 10:34 am 
Post subject: Re: WebI Error: WIS 30270

I am experiencing the same problem. Can the LOV be disabled for an object and then a new prompt object be built from that object?
_________________
www.DataAccomplished.com
Back to top
singh
Principal Member
Principal Member



Joined: 26 Sep 2005

Posts: 100
Location: CA, USA


flag
PostPosted: Tue Feb 14, 2006 2:05 pm 
Post subject: Re: WebI Error: WIS 30270

Hi,

we also got the same error, but in our case we had two data sources; oracle and teradata, while running a webi report connecting to the teradata data source we got this error because we never installed teradata client on the server, once installed and made a connection string, we are fine with no error showing up now,

thanks
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades -> Web Intelligence 6.x Servers  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0577 seconds using 17 queries. (SQL 0.0157 Parse 0.0344 Other 0.0076)
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo