BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Want to sponsor BOB? 
Want to sponsor BOB? (Opens a new window)  

General Notice: BOB is going to retire...please see details here.
General Notice: No events within the next 45 days.

Report doesn't open after migration to new server


 
Search this topic... | Search Server Administration, Installation, Upgrades... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
mk19
Senior Member
Senior Member



Joined: 20 Jul 2009
ASUG Icon
Posts: 80


flag
PostPosted: Thu Feb 06, 2020 11:37 am 
Post subject: Report doesn't open after migration to new server

Hi Experts:
I'm migrating reports to 2016 Servers - it migrates successfully.
But, none of them open - I can see the report names, folders.
When I right click - it doesn't show the modify option.
I can create a new report using same universe. But, that one also don't open.
Migrated the users also - but no properties of the users migrated, just the names.

I used the Promotion Management Tool in the CMC of the new server. Also, tried
with the BIAR file. Same result.

The BO version is the same for both environment:
SAP BusinessObjects BI Platform 4.2 Support Pack 5
Version: 14.2.5.2618
www.sap.com/bi
©2010 - 2017 SAP SE. All rights reserved.
Back to top
MichaelWelter
Forum Advocate
Forum Advocate



Joined: 08 Aug 2002
ASUG Icon
speaker.gif*6medal_bronze.gif
Posts: 15029
Location: Rancho Cucamonga, CA, USA, Earth, Milky Way


flag
PostPosted: Thu Feb 06, 2020 9:31 pm 
Post subject: Re: Report doesn't open after migration to new server

[Moderator Note: Moving from About Bob to Server Adminnistration - MichaelWelter]
_________________
Michael Welter, BOCP-BOE, Webi Image link
Ark Analytic Solutions
(909)899-3002

______________________
Follow me on Twitter

Latest Blog Posts
• 2020-01-06 Sum Prior Months into Current Month (Webi)
• 2019-02-22 Tableau Security Made Easy
• 2018-09-20 Hello, Tableau
Back to top
mk19
Senior Member
Senior Member



Joined: 20 Jul 2009
ASUG Icon
Posts: 80


flag
PostPosted: Mon Feb 10, 2020 9:27 am 
Post subject: Re: Report doesn't open after migration to new server

Anyone in the forum can put a light on this issue?
After migrating the users, I can't also modify the properties - no option.

PLEASE ADVISE. Thanks in advance.
Back to top
mk19
Senior Member
Senior Member



Joined: 20 Jul 2009
ASUG Icon
Posts: 80


flag
PostPosted: Wed Feb 19, 2020 12:38 pm 
Post subject: Re: Report doesn't open after migration to new server

RESOLVED IT!

NOTES:
1. Do not migrate the Administrator User from one server to another - it overwrites the 'Administrator' on the New server and loose all other edit capacity

2. Universe connections need to update to suit the new environment.
Import Universe to the local folder, and the connection as well.
Modify the connection for the new server, test it and migrate back the universe.
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Server Administration, Installation, Upgrades  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0307 seconds using 17 queries. (SQL 0.0032 Parse 0.0009 Other 0.0266)
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo