BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Want to sponsor BOB? 
Want to sponsor BOB? (Opens a new window)  

General Notice: BOB is going to retire...please see details here.
General Notice: No events within the next 45 days.

Central repo pointing to old database even after upgrade


 
Search this topic... | Search DI: Installation, Administration, and Connectivities... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Data Integrator -> DI: Installation, Administration, and Connectivities  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
AgrawalKS
Forum Member
Forum Member



Joined: 24 Jul 2019

Posts: 1



PostPosted: Wed Jul 24, 2019 5:18 am 
Post subject: Central repo pointing to old database even after upgrade

All,

We recently migrated from BODS 4.1 SP4 to SP11. This was not an in-place upgrade but migration between 2 exclusive datacenters/environments. As part of this all the local repository databases were migrated and new repositories were created on top of them.
For central, we restored the backup of Central repo database on new server and upgraded the repository through DS Repo manager. After registering the Central repo in CMC, I can see that the repository version is upgraded to 4.1 SP11.
I login to designer and connect to one of the local repos.
While trying to create a new Central repo connection, I get prompted to login (to New system) and after logging in, I am able to see the new Central repo.
After clicking on it however, I am not able to connect. Error message says that it is unable to connect to <DB>. This DB is the older DB on which this repo was initially hosted.

Under AL_Machine_Info there were entries for old DB server as well as new one, I have deleted the entries for old server still I am unable to connect.

Please guide me with proper steps to migrate and upgrade the Central repo.
Back to top
jemstar
Forum Associate
Forum Associate



Joined: 30 Mar 2006

Posts: 903
Location: Dublin , Ireland


flag
PostPosted: Wed Jul 24, 2019 7:49 am 
Post subject: Re: Central repo pointing to old database even after upgrade

Did you open the CCM app on the Business Objects server to see what repository the deployment is pointing to?
_________________
James Halligan

Business Objects Contractor

http://www.jemstar.ie/

Available for Contract Work In Ireland (and remote work worldwide)

Expert in Universe Creation directly over Enterprise applications (JDE, BMC Remedy, EBMS, Jira, ArisG, Bespoke, Mercator, RAPID, M3, Movex, Investpro)
Back to top
harsh01
Forum Member
Forum Member



Joined: 24 Jul 2019

Posts: 1
Location: new delhi


flag
PostPosted: Wed Jul 24, 2019 7:59 am 
Post subject: Re: Central repo pointing to old database even after upgrade

https://www.worldcupupdates.org/pakistan-super-league-2020/[/url]
Back to top
avandeweghe
Senior Member
Senior Member



Joined: 25 Apr 2012

Posts: 39
Location: Ontario


flag
PostPosted: Wed Nov 27, 2019 7:07 pm 
Post subject: Re: Central repo pointing to old database even after upgrade

Did you updated the database server value for the RepoManager record in AL_Machine_Info? If not, that is probably your issue.

-Adam
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Data Integrator -> DI: Installation, Administration, and Connectivities  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0272 seconds using 17 queries. (SQL 0.0029 Parse 0.0008 Other 0.0235)
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo