BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Follow BOB on Twitter! 
Follow BOB on Twitter! (Opens a new window)  

General Notice: No events within the next 45 days.

caracter problem when loading ECC tables with BODS


 
Search this topic... | Search DI: SAP-specific ERP/BW... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Data Integrator -> DI: SAP-specific ERP/BW  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
rdx
Forum Member
Forum Member



Joined: 14 Mar 2011

Posts: 14



PostPosted: Tue Apr 30, 2019 4:20 am 
Post subject: caracter problem when loading ECC tables with BODS

Hello,

i try to load ecc tables with bods when i execute via t simple job to load an Ecc table , i receive in the destination field only the first caracter of the ECC field .
When i make a Ecc filed preview , i see the entire filed content.
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Data Integrator -> DI: SAP-specific ERP/BW  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0258 seconds using 17 queries. (SQL 0.0023 Parse 0.0008 Other 0.0227)
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo