BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Follow BOB on Twitter! 
Follow BOB on Twitter! (Opens a new window)  

Sat Jun 16, 2018 12:06 pm: The BOB server was upgraded (O/S and database) today. If you encounter any errors, please post on the board. Posting has been tested and seems to be working. Thanks.
General Notice: Upcoming Events: BI & HANA 2018 Prague: Jun 29.

publication - %SI_STARTTIME% is showing wrong time


 
Search this topic... | Search XI Scheduler... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Enterprise Scheduling and Distribution -> XI Scheduler  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
m4teoosz
Forum Member
Forum Member



Joined: 28 May 2013

Posts: 7



PostPosted: Wed Apr 30, 2014 8:59 am 
Post subject: publication - %SI_STARTTIME% is showing wrong time

Hi Experts,

I`m scratching my head since some time, because of the %SI_STARTTIME% issue.
Our BI Platform patch level is BI 4.0 SP06 FP04.
We are using a publication to send the CR reports to mailboxes, the report is based on a SAP BW data source.
In the mail topic as in the attachment name we are using the %SI_STARTTIME% placeholder.
After the last change to the daylight savings time the time behind %SI_STARTTIME% is still shown as winter time.

First we have checked the time on our web app server - it is ok there.
I`ve checked the local time of servers in CMC->servers->metrics and for all servers the time is correct there as well.
In BI Launch Pad the preferences are maintaned to use the time zone local to web server.
After creating new publication the problem persists.

My question is what is the source of that %SI_STARTTIME% placeholder if not the web app server?

Would be thankful for answer icon_smile.gif


Last edited by m4teoosz on Wed Apr 30, 2014 9:15 am, edited 1 time in total
Back to top
Marek Chladny
Forum Advocate
Forum Advocate



Joined: 27 Nov 2003

Posts: 19177
Location: Bratislava


flag
PostPosted: Wed Apr 30, 2014 9:11 am 
Post subject: Re: publication - %SI_STARTTIME% is showing wrong time

[Moderator Note: Moved from Broadcast Agent (BCA) to XI Scheduler]
Back to top
reemagupta
Forum Enthusiast
Forum Enthusiast



Joined: 18 Sep 2002

Posts: 1207
Location: Houston, TX



PostPosted: Fri Feb 09, 2018 8:11 am 
Post subject: Re: publication - %SI_STARTTIME% is showing wrong time

Hi,

Did you ever find a fix or root cause for this? We also suddenly started seeing this issue where Si_STARTTIME is showing UTC timezone instead of CST timezone.
the CMC metrics and all other servers metrics is showing correct time.
Thanks
Reema
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Enterprise Scheduling and Distribution -> XI Scheduler  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0112 seconds using 17 queries. (SQL 0.0027 Parse 0.0002 Other 0.0083)
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo