BOB: Business Objects Board
Not endorsed by or affiliated with SAP

Register | Login 

Follow BOB on Twitter! 
Follow BOB on Twitter! (Opens a new window)  

General Notice: No events within the next 45 days.

"Error Message: Internal error." in Business Objec


 
Search this topic... | Search Desktop Intelligence... | Search Box
Register or Login to Post    Forum Index -> Building Reports -> Desktop Intelligence  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Author Message
ashish_infy
Senior Member
Senior Member



Joined: 11 Feb 2007

Posts: 53



PostPosted: Wed May 30, 2007 10:19 pm 
Post subject: "Error Message: Internal error." in Business Objec

hi all,

while logging into Business objects reporter i am getting "Error Message: Internal error.".

can anybody tell me what could be possible causes for the same. and how to resolve it.

i am using Business Objects 6.5.2.

thanks

icon_mrgreen.gif
Back to top
Omkar Paranjpe
Forum Enthusiast
Forum Enthusiast



Joined: 13 Feb 2006
ASUG Icon
Posts: 1898
Location: Minneapolis, MN


flag
PostPosted: Wed May 30, 2007 11:09 pm 
Post subject: Re: "Error Message: Internal error." in Business O

Hi,
Have you done enough search in the forum?

one of the posible reasons-:

1) Check your TNSNMAES.ora file in case of oracle to see whether you have access to the DB you/administrator has created teh repository.
You have .key files that has DB entry different from the tnsnames.ora file.

One eample of above is i did not mak entries in the tnanames.ora file for the PROD database and tried to loginto the PROD reporsitory, so i got the error as iternal error.

Also check whether DB on which reporsitory is built is up or down.

Do get back if it still happens even if having all the above scenarios addresed.

I have worked only on ORACLE database in my company so gave example of that. Do not know about otehr database connections, if you are using ODBC then do check the ODBC also.

_________________
Regards,
Omkar Paranjpe.
Back to top
ashish_infy
Senior Member
Senior Member



Joined: 11 Feb 2007

Posts: 53



PostPosted: Thu May 31, 2007 12:05 am 
Post subject: Re: "Error Message: Internal error." in Business O

TNSNAMES.ora file has proper entry. anything else can be a problems?
Back to top
haider
Forum Groupie
Forum Groupie



Joined: 18 Jul 2005
ASUG Icon
medal_gold.gif
Posts: 9403


flag
PostPosted: Thu May 31, 2007 12:07 am 
Post subject: Re: "Error Message: Internal error." in Business O

Clicking on Details button gives a more specific error description.
Paste that here.




Hyder
Back to top
ashish_infy
Senior Member
Senior Member



Joined: 11 Feb 2007

Posts: 53



PostPosted: Thu May 31, 2007 12:11 am 
Post subject: Re: "Error Message: Internal error." in Business O

it gives a simple warning "Internal Problem". it doesnt give any details. i also aware of details option but in this case it doesnt appear-
Back to top
haider
Forum Groupie
Forum Groupie



Joined: 18 Jul 2005
ASUG Icon
medal_gold.gif
Posts: 9403


flag
PostPosted: Thu May 31, 2007 12:22 am 
Post subject: Re: "Error Message: Internal error." in Business O

Always do a
Search before opening new post.
keywords: "Error Message: Internal error" or "Internal error"

This has already been discussed n number of times in the past.

Check one here:
http://www.forumtopics.com/busobj/viewtopic.php?t=24949&highlight=message+internal


Hyder
Back to top
YCohenDev
Forum Member
Forum Member



Joined: 04 Dec 2017

Posts: 1



PostPosted: Mon Dec 04, 2017 5:09 am 
Post subject: Re: "Error Message: Internal error." in Business O

For post 2017 users who look at this post:
1. For the love of god stop using BO5, migrate to supported solution

2. When configuring locations of LocData , Universe, BQY and ShData - make sure the user have read/write access to all of these locations

3. Oracle users - try to login via sqlplus to eliminate tnsnames.ora problems/ access token problems

4. Its f***ing 2017 , stop using BO5
Back to top
Angelia McDaniel
Forum Member
Forum Member



Joined: 15 Aug 2002

Posts: 13
Location: The Oklahoma Hills That I Call Home


flag
PostPosted: Tue Dec 05, 2017 7:52 am 
Post subject: Re: "Error Message: Internal error." in Business O

I have seen this error when trying to log into BusObjs 6.5. It occurs when you enter a password that has an invalid character in it.

If you are in Supervisor 6.5, and go to Tools / Options / Repository, at the bottom of the screen, you will see a list of the valid characters that have been defined to your repository.

If you try to enter a password with any character that is not in this list, you will get the 'Internal Error' message.

I don't know if there are other reasons to get this error message, but I have seen invalid password characters cause it.

Good luck - Angelia
Back to top
Display posts from previous:   
Register or Login to Post    Forum Index -> Building Reports -> Desktop Intelligence  Previous TopicPrint TopicNext Topic
Page 1 of 1 All times are GMT - 5 Hours
 
Jump to:  

Index | About | FAQ | RAG | Privacy | Search |  Register |  Login 

Get community updates via Twitter:

Not endorsed by or affiliated with SAP
Powered by phpBB © phpBB Group
Generated in 0.0117 seconds using 17 queries. (SQL 0.0032 Parse 0.0003 Other 0.0083)
CCBot/2.0 (http://commoncrawl.org/faq/)
Hosted by ForumTopics.com | Terms of Service
phpBB Customizations by the phpBBDoctor.com
Shameless plug for MomentsOfLight.com Moments of Light Logo